Devihov

underfloor-heating

DEVIHOV isi propune sa promoveze  activ toate produsele DEVI pe piata romaneasca, oferind  clientilor produse de foarte buna calitate la cele mai bune preturi.

DEVIHOV va propune solutii tehnice noi, verificate si certificate pe piata europeana, consiliere competenta pentru alegerea si proiectarea sistemului de incalzire, va ajuta sa alegeti sistemul potrivit pentru casa dumneavoastra, dupa o analiza riguroasa a cerintelor si ajustarea corecta a rezultatelor proiectarii.

In permanenta atenti la cerintele pietei, prin contactul cu clientii si firmele specializate, DEVIHOV ofera produse si sisteme apreciate pe piata de profil.

Experienta, profesionalismul si capacitatea rapida de executie au asigurat realizarea a numeroase proiecte pentru jucatori importanti ai pietii imobiliare romanesti. Iata cateva exemple:

LUCRARI EXECUTATE CU SISTEMUL DEVI

  • Biblioteca Centrala Universitara
  • Stadionul Ghencea
  • Castelul Peles
  • Mall Vitan Bucuresti
  • Proiect rezidential THE NIGHTINGDALE Residence

Firma HOVARIUS Industrial Metal este partener DEVI Romania si poate asigura garantia produselor DEVI fiind agrementata sa utilizeze, sa stocheze, sa monteze si sa puna in functiune toate produsele firmei DEVI.