Solutii sisteme de incalzire in pardoseala

profoil

Toata caldura degajata se ridica in sus! Acest principiu simplu de functionare explica de ce sistemul de incalzire prin pardoseala ofera confort sporit in comparatie cu solutia clasica de incalzire cu radiatoare . Sistemul de incalzire cu radiatoare degaja caldura la nivelul capului aceasta urmand sa se ridice spre tavan de unde urmeaza apoi sa coboare si sa revina sub forma de aer rece la nivelul picioarelor creand o stare de disconfort.

Solutia oferita de DEVI, pe de alta parte, asigura confort termic pentru intreg corpul de la picioare la cap. Si pentru ca nu produce decat o usoara miscare a aerului, miscarea particulelor de praf este redusa considerabil, acest amanunt facand sistemul recomandabil suferinzilor de astm sau alergii.

Incalzirea prin pardoseala are consum minim de energie

Datorita distributiei caldurii din pardoseala si controlului temperaturilor cu ajutorul termostatului deviregTM, temperatura medie din camera poate fi redusa cu 1-20 C spre deosebire de sistemul clasic cu radiatoare fara a influenta nivelul de confort termic. Acest fapt asigura si reducerea cu mai mult de 10-20% a consumului de energie rezultand de aici un beneficiu atat din punct de vedere economic cat si un castig pentru ambianta incaperii.

Sisteme flexibile

Sistemele de incalzire DEVI asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar. La fel de important este si faptul ca sistemele de incalzire de la DEVI se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea noua din beton, podea din lemn sau podea renovata.