Sistemele de incalzire

 

Sistemele DEVI de incalzire in pardoseala sunt alcatuite din cabluri incalzitoare – deviflexTM sau covorase incalzitoare – devimatTM, termostate pentru reglarea temperaturilor - deviregTM si accesorii pentru instalare. Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi conectate la retea folosind solutiile de conectare la retea devicomTM.

Sistemele de incalzire in pardoseala DEVI asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar. La fel de important este si faptul ca sistemele de incalzire in pardoseala de la DEVI se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea noua din beton, podea din lemn sau podea renovata.

Sistemele de incalzire in pardoseala DEVI sunt invizibile. Avand in vedere ca sistemul este ascuns sub pardoseala, raman considerabile posibilitatile de mobilare, de redecorare, iar problema consumului de spatiu si a radiatoarelor nedorite este eliminata.

Sistemele de incalzire in pardoseala DEVI au rezistenta indelungata in timp. Practic, sistemele de incalzire in pardoseala rezista si functioneaza la fel de mult cat rezista si imobilul in care sunt instalate, fara a fi necesara intretinerea lor.

Sistemul de incalzire in pardoseala poate fi folosit ca unica sursa de incalzire sau ca sursa suplimentara de incalzire. Folosit ca unica sursa de incalzire, sistemul DEVI de incalzire in pardoseala va fi singura sursa de incalzire din camera. Ca sursa suplimentara de incalzire sistemul de incalzire in pardoseala va suplimenta un alt sistem de incalzire existent in camera, de exemplu, radiatoare electrice.

         Sistemele DeviHov de încălzire prin pardoseală sunt alcătuite din cabluri incălzitoare sau covoraşe încălzitoare, termostate pentru reglarea temperaturilor şi accesorii pentru instalare. Sistemele pot fi conectate în reţea folosind soluţiile de conectare la reţea.

Încălzirea prin pardoseală oferă nivel optim de confort termic

          Toată caldura degajată se ridică în sus! Acest principiu simplu de funcţionare explică de ce sistemul de încălzire prin pardoseală oferă confort sporit în comparaţie cu soluţia clasică de încălzire cu radiatoare. Sistemul de încălzire cu radiatoare degajă caldura la nivelul capului aceasta urmând să se ridice spre tavan de unde urmează apoi să coboare şi să revină sub formă de aer rece la nivelul picioarelor creând o stare de disconfort.

          Soluţia oferită de DeviHov, pe de altă parte, asigură confort termic pentru întreg corpul de la picioare la cap. Şi pentru că nu produce decât o uşoară miscare a aerului, mişcarea particulelor de praf este redusă considerabil, acest amanunt făcând sistemul recomandabil suferinzilor de astm sau alergii.