Incalzire in pardoseala

water-underfloor-heating

Sistemele DEVI de incalzire in pardoseala sunt alcatuite din cabluri incalzitoare – deviflexTM sau covorase incalzitoare – devimatTM, termostate pentru reglarea temperaturilor - deviregTM si accesorii pentru instalare. Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi conectate la retea folosind solutiile de conectare la retea devicomTM.

Sistemele de incalzire in pardoseala DEVI asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar. La fel de important este si faptul ca sistemele de incalzire in pardoseala de la DEVI se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea noua din beton, podea din lemn sau podea renovata.

 

Incalzirea in pardoseala - o alternativa atragatoare si competitiva la sistemele de incalzire traditionale?

Oricare ar fi obiectivele ce trebuie incalzite, publice sau private, cu suprafete mari sau mici, sistemele de incalzire in pardoseala DEVI asigura o incalzire eficienta si comoda. Designul lor simplu inseamna flexibilitate unica in ce priveste instalarea. Toate acestea fac din sistemele de incalzire in pardoseala DEVI o solutie atragatoare si competitiva fata de sistemele traditionale de incalzire, indiferent daca suprafata de incalzit este un birou, o casa particulara sau o cladire industriala. Puteti folosi sistemele de incalzire in pardoseala DEVI atunci cand construiti un imobil sau cand il renovati.

Incalzirea in pardoseala - confortul invizibil

Datorita fenomenului binecunoscut de ridicare a caldurii, sistemele traditionale trimit curenti calzi catre tavan care se vor intoarce la nivelul pardoselii avand o temperatura scazuta, creand astfel o senzatie neplacuta. Sistemul DEVI de incalzire in pardosela conduce la o distributie uniforma a temperaturii, un climat interior confortabil si un minim de curenti de aer. in acelasi timp, lipsa radiatoarelor si a tevilor ofera oportunitati nelimitate de decorare si mobilare.

Incalzire in pardoseala - cheltuieli minime cu incalzirea

Sistemele DEVI de incalzire in pardoseala sunt o optiune atractiva si din punct de vedere al costurilor de instalare si de exploatare. Pozitionarea sistemului de incalzire sub pardoseala si reglarea foarte precisa a temperaturii cu ajutorul termostatelor inteligente DeviregTM, asigura un nivel ridicat de precizie in utilizarea energiei. In mod normal, incalzirea in pardoseala permite o scadere a temperaturii incaperii cu 2 grade fara a fi afectat confortul termic. Astfel, va recomandam folosirea unui termostat inteligent care va conduce la obtinerea unei economii semnificative de energie.

Sistemele Devi